Klantenreacties

ik denk nog vaak aan jullie warmhartig optreden bij mijn vara tv afscheid

Sonja Barend, Amsterdam

een enorme muzikale allroundheid henk george, je muziek en zang in 8 talen was aanstekelijk, m’n intimi hebben genoten

Joop van den Ende, Baarn

jullie mooie Franse & Italiaanse muziek verzorgde een zeer vrolijke ambiance op onze trouwdag/bruiloft tijdens het huwelijk feest

mevr. van der Vennet, Brussel.

nog dank I PAZZI voor de rustige achtergrondmuziek en gemoedelijke sfeer bij ons kleine intieme feestje

Maria Smeets, Maastricht

Iedereeen heeft genoten van uw Balkan en Klezmer muziek op onze receptie in kasteel de Schaffelaar

dhr. en mevr. vd Wetering, Apeldoorn

Alsnog wil ik u danken voor uw luisterrijke bijdrage aan onze High-Tea. Door uw muziek was het feestje nog meer geslaagd

mevr. Schipper, Schiedam

Wij denken met warme gevoelens aan uw optreden toen mijn vrouw onlangs 60 jaar werd en wij het met u vierden in de Zaanse Schans

dhr. Baan, Amstelveen

de franse italiaanse en klezmer muziek van u en uw duo gaven een wel heel aangename sfeer tijdens ons trouwen – huwelijk bij het bruiloft feest. Ja, onze trouwdag was hierdoor meer dan geslaagd. Nogmaals hartelijk dank.

fam. van Nunen, Eindhoven

Dank voor je mooie persoonlijke omlijsting van onze Ambassade festiviteiten tijdens de viering van de verjaardag van onze Koning. Je was een vrolijke muzikale verschijning tussen het -decorum-

K. van Kesteren, oud-Ambassadeur Koninkrijk der Nederlanden, Tanzania

Je hebt geweldig bijgedragen aan het slagen van ons feestje “150 jaar samen”. Het was heerlijke rustige, maar vooral sfeervolle muziek die je liet horen. Iedereen was erg enthousiast en wij ook. Heel erg veel dank.

Albert en Tineke Donders, Arnhem.

I PAZZI maakte alle verwachtingen waar: opvallend door de bescheidenheid en een groot vermogen om zich in te leven in de situatie. Mede daardoor was het feest een groot succes. Docenten kunnen kritisch zijn en met drie muziekdocenten onder je gehoor zit er altijd een risico in; maar zij waren allen uiterst enthousiast. “Waar heb je hem vandaan?” Was de meest gestelde vraag (vol bewondering). “Gewoon, via deze site!”

Bram Keizerwaard, Directeur Groen van Prinstererlyceum, Vlaardingen.

we willen je enorm bedanken voor jou fantastische bijdrage aan onze trouwdag. Wij en onze gasten hebben enorm genoten van je muzikale bijdrage! Met name ook onze Franse gasten vonden het te gek dat eigen verzoeknummers door jou werden gespeeld! Wat hebben we genoten.

Frank & Laura Veerman, Dronten

Hoorde gisteren al enthousiaste geluiden over de muzikale omlijsting, ook van mijn Franse vriend. Heb vandaag nog eens rondgevraagd en iedereen vond het het zeer geslaagd. Nogmaals dank.

Dhr. Hans Zonneveld, Manager Business Architecture, KLM, A’dam

We denken met heel veel plezier terug aan ons 25-jarig trouwfeest dat wij maandag in Lelystad vierden. Jouw muzikale inbreng, in al zijn facetten, heeft daar zeker toe bijgedragen. We bewonderden je souplesse met het muzikale gebeuren: even een duet met een van onze gasten aan de piano, maar ook zeker de Franse chansons en Italiaanse liederen die de gasten mochten kiezen. Het was een succes! Hartelijk dank.

mevr.N Bouman, dhr.J Vroonhof, Lelystad

“another element that made the reception unforgettable this year was the performance of the very talented Dutch musician mr. Henk Lippens. His magic accordion made the otherwise official reception very cosy and warm. The Embassy is very grateful to mr. Lippens for his high professionalism and great spirit”

Nederlandse Ambassade Kazachstan, Koningsdag Astana

De weersomstandigheden waren niet optimaal tijdens ons feestje, de komst van Henk George Lippens heeft de sfeer bepaald en de stemming tot een hoogtepunt gebracht !

Hetty Freijser, Alphen aan den Rijn

onze complimenten, ondanks het slechte weer was jij het zonnetje ! Echt heel erg leuk gedaan 🙂

Mevr. Frederiks, Restaurant Noble, Den Bosch

Bedankt voor de muzikale aanwezigheid Henk George, je gaf precies het sfeertje erbij wat ik in gedachte had.

Mariette Boers, Gedi Flowers, Naaldwijk

nog even wilde ik je bedanken voor de fantastische bijdrage aan het huwelijk van mijn zoon. Het was precies het goede moment en een belangrijke bijdrage aan de sfeer. Nogmaals veel dank, vriendelijke groet 

 

Liliane, A’dam

onwijs bedankt voor het maken van sfeer op de boten tijdens het feest afgelopen zaterdag. We hebben een mooie middag gehad en dat is mede dankzij jou. Wie weet tot op een toekomstig feestje !

Roos van Wetten, Leiden

De franse avond voor plm. 200 vrijwilligers van de gemeente Rhenen werd een feestje dankzij je muzikaal talent en leuke smalltalk in ’t frans, temidden van de goegemeenschap 🙂

 

J. van Dijk, Veenendaal

Henk George nogmaals hartelijk dank voor jouw muzikale bijdrage aan ons personeelsfeest en ook je tips om het mooier te laten verlopen

dhr. Brak, Koninklijke Schouwburg, Den Haag

jullie mooie Franse & Italiaanse muziek verzorgde een zeer vrolijke ambiance op onze trouwdag

mevr. van der Vennet, Brussel

nog dank I PAZZI voor de rustige achtergrondmuziek en gemoedelijke sfeer bij ons kleine intieme feestje

 

Maria Smeets, Maastricht

Iedereeen heeft genoten van uw Balkan en Klezmer muziek op onze receptie in kasteel de Schaffelaar

 

dhr. en mevr. vd Wetering, Apeldoorn

Bedankt Henk George dat je ons 50 jarig huwelijk hebt gekleurd met je mooie accordeon en viool muziek, door jouw bijdrage is ons feest een succes geworden

Iet & Umberto, Oegstgeest

Ik ben helemaal fan geworden van de Franse Italiaanse muzikant Henk George. Hij deed het zo leuk !!

 

Noël Bos, de Feest- & Eventarchitect, Culemborg

Beste Henk George, wij kijken terug op een mooie middag van een mooie Klantdag. Mede door jouw accordeonspel werd het uitreiken van het fotoboekje met foto’s van oud Rotterdam een groot succes. Hartelijk dank hiervoor.

Annemarie Keijzer, teamleider, Laurens-Rotterdam

Bij deze wil ik je namens mijzelf en ook natuurlijk namens mijn ouders hartelijk danken voor je komst afgelopen dinsdag. Zoals we al even bespraken, vrolijkheid heb je zeker mee gebracht, het terras was ineens in Zuid-Europa en eventjes in de Jordaan! Wie weet tot een volgende keer!

Sandra Hopstaken, Almere

Het was een fantastische dag. De mensen hebben enorm genoten en ik heb heel veel leuke reacties van collega’s en klanten gehad. Bedankt daarvoor.

Lieke Jans, Marketing Manager, Hartingbank

We hebben genoten van de muzikale bijdrage van Henk George. Het was echt een meerwaarde op ons Italiaans feestje. We kijken er met tevredenheid op terug.

Harm & Ruth Rebel, Soest

Het was super!! Wat een lieve en enthousiaste man. Bewoners en collega’s hebben genoten! Ontzettend bedankt. Groetjes Karin.

Coördinator Vrijwilligers en Mantelzorgers, Zorggroep Amaris

dank voor de leuke muzikale avond , we hebben ervan genoten. Veel groeten aan Henk George! We houden jullie in gedachten door volgende feestjes of familie avonden.

Esther Menken, Naarden

Wil je voor mij de hartelijke groeten en bijzonder bedanken aan Henk George. Door  zijn spel en vrolijkheid was het meteen een mooie ambiance. Ik heb genoten van dit alles. Heel hartelijk bedankt.

Fridja Evers, Wassenaar

Wat ’n heerlijke dag heeft Accordeonist Chansonnier Henk George gegeven rond het jubileum van onze vereniging. ’s Morgens de workshop Franse Chansons en Italiaanse liedjes zeer professioneel verzorgd door Henk George in vloeiend Frans & Italiaans en in de middag samenzang Franse Chansons en Italiaanse liedjes op de boot. Het zonnetje en de gevulde terrassen maakte de Sfeer compleet.   

Froukje de Jong, Leeuwarden