Workshop Franse Chansons Zingen Italiaans Spaans Levenslied Accordeonist

Workshop Franse Chansons Zingen

Workshop Italiaanse Liederen Zingen

Workshop Smartlappen Levensliederen Zingen

Workshop Franse Chansons Zingen met Accordeonist George; Franse Accordeonist Accordeon Muziek Frans en Chansons PazziMusic

Workshop Franse Chansons Zingen

Geniet van de muzikale Franse, Parijse sfeer en samenzang met  l’Accordeoniste | Chansonnier Henk George Lippens.

l’Accordeoniste | Chansonnier Henk George woonde in het Zuid-Franse Montpellier en het Italiaanse Florence en musiceerde aldaar in de pianobars. Hij spreekt vloeiend Frans, Spaans en Italiaans en doet op verzoek de gehele performance in het Frans.

Na een warm welkom, een stemoefening en korte uitleg van de franse uitspraak, zingen we uit een tekstboekje Franse Chansons van Edith Piaf, Jacques Brel, Barbara, Charles Aznavour, Brassens, Julien Clerc, Charles Trenet, ZaZ en vele anderen.

Een gezellige muzikale workshop Franse Chansons voor familie en vrienden, bij afscheid van collegae, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijven, vrijgezellenfeestjes. Voor kleine en grote groepen.

Als je de Workshop wilt boeken, ga dan naar het E-mailformulier, vermeldt Workshop Franse Chansons en je wensen. A bientôt !

Sfeervolle Muziek van Topnivo !

Wat ’n heerlijke dag heeft Accordeonist Chansonnier Henk George gegeven rond het jubileum van ons koor. ’s Morgens de workshop Franse Chansons zeer professioneel verzorgd in zijn vloeiend Frans en in de middag samenzang Franse Chansons met Henk George op de boot. Het zonnetje en de gevulde terrassen maakte de Franse Sfeer compleet.   – Froukje V –

Boek hier | Contact | PazziMusic.nl

Workshop Italiaanse Liederen Zingen

Workshop Italiaanse Liederen  Zingen met Accordeonist George Accordeonist Henk George Lippens Accordeonmuziek Accordeonist Huren Gevraagd Inhuren Leiden Den Haag Rotterdam Amsterdam Utrecht

van de Italiaanse Muziek, Italiaanse Liederen en samenzang genieten met Henk George Lippens.

Accordeonist-Zanger Henk George | Giorgio, woonde in het Italiaanse Florence en het Zuid-Franse Montpellier, en musiceerde aldaar in de pianobars. Hij spreekt vloeiend Italiaans, Frans en Spaans en doet op verzoek de gehele performance in het Italiaans.

Na een warm welkom, een stemoefening en korte uitleg van de italiaanse uitspraak, zingen we uit een tekstboekje Italiaanse Liederen van o.a. Laura Pausini – La Solitudine, Adriano Celentano, Renato Carosone – Tu Vuò Fa’ L’Americano, Domenico Modugno -Volare-, Andrea Bocelli -con te partiro- en oudere Italiaanse melodieën als Sole Mio, Mamma, Marina, Funiculi Funicula, Sorrento, Ciao Ciao Bambina, Bella Ciao en vele anderen.

Een muzikale workshop Italiaanse Liederen voor familie en vrienden, bij afscheid van collegae, jubilea, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes, bedrijven, vrijgezellenfeestjes, omdat dit zo gezellig is. Voor kleine en grote groepen.

Boek deze leuke Workshop, ga daarom naar het E-mailformulier, vermeldt Workshop Italiaanse Liederen en je wensen.  Ciao, a presto !

Boek hier | Contact | PazziMusic.nl

Workshop Smartlappen Levensliederen Zingen

Workshop Smartlap en Zeemansliederen zingen Franse Chansons Frans Chanson Zingen  Italiaanse Liederen Accordeonist Accordeonmuziek Frankrijk Italie Nederland

Smartlap en Zeemansliederen zingen op je receptie of bij je verjaardag door het hele land! Een vrijgezellenfeest of met het bedrijf? Beleef heerlijke Hollandse gezelligheid. Deze workshop is op elke locatie mogelijk: van kroeg en buurthuis tot kasteel of villa!

Deze Smartlappen Workshop is voor elke gelegenheid, omdat het zo gezellig is!  Van jong tot oud, voor families, bedrijven of met je vrienden of vriendinnen-club ! Zing mee met de leukste, gekste, grappigste, melodramatische Smartlappen en Levenslied | Levensliederen.

In een café, in een zaaltje of bij u thuis, worden jullie ontvangen met het echte Nederlandse lied. Leuk als personeelsuitje maar ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten of een workshop waarin je met je gezelschap je eigen smartlap schrijft en deze aan elkaar ten gehore brengt.

Je wordt warm welkom geheten, er wordt even een stemoefening gezamenlijk gedaan en dan wordt er uit volle borst gezongen met Accordeonist George. Mocht je de tekst niet kennen, geen probleem, er zijn altijd tekstblaadjes in de buurt

Special voor je verjaardag: Een mooi lied met een liedtekst op maat, met accordeon begeleiding. Geef gewoon enige steekwoorden over de jarige door en een mooi lied rolt eruit op een pakkende melodie naar wens ! Uiteraard wordt dit lied dan gezellig samen gezongen !

Uw Accordeonist George woonde en musiceerde 30 jaar vanuit de Amsterdamse Wijk ‘de Pijp’ dus de Levensliederen en de Smartlappen over verdriet, pijn en vreugde, met een glimlach, zitten in z’n genen !

Voor Boeking van de Workshop, ga daarom even naar het E-mailformulier, vermeldt Workshop Levensliederen|Smartlappen en je wensen.

Boek hier | Contact | PazziMusic.nl

Workshop Franse Chansons Zingen Italiaans Spaans Levenslied Accordeonist in Den Haag, Leiden, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Haarlem en het hele land.